Søndag 6. februar

Vi takker for en koselig dag på Schæferplassen (avd. Indre Østfold).
Burrymos En-Ja Chanel og hennes eiere tok turen helt fra Hvaler -  Kjempe morsomt å treffe henne igjen - godt å se at hun trives 😀😘

Morsmomt å sosialisere valper når det er så mange greie hunder å møte !
Trente litt på oppstilling og et par runder med ringtrening, dagen ble avsluttet med en liten tur bort til hønsehuset - vi syns høner er litt skumle og tror ikke hønene likte oss noe spesielt heller......, men en erfaring rikere er vi!

Onsdag 2. februar

I dag har vi fått hilsen fra søsteren vår En-Ja Chanel og hun har begynt på kurs og fått skryt 😀
Det syns vi var kjempemorsomt å høre og ønsker henne og hundefører(e) lykke til videre!!!!

Tirsdag 1. februar

På treningsplassen, Bredtvedt, var det flere hunder å hilse på i dag - det var kjempe bra for oss (Easy Peasy og Ebos Condor) for vi syns det er veldig spennende med fremmede hunder og særlig når vi må gå i bånd - da er det vanskelig å ikke bjeffe.......... masse som skal læres! 🤭

Søndag 30. januar

Ut på tur sammen med matmor og far, Anette,Tuva og Leo.
Tuva holdt Easy Peasy i bånd og Leo med hjelp av matmor holdt Ebos Condor, masse gode lukter som vanlig lang veien og fremmede hunder er det vow,voww - kuuult å treffe.
Inne i en hage var det en labrador og Easy Peasy ville gjerne hilse på den - Tuva holdt i båndet, men hva gjør vel det når jeg er så slank at jeg kom igjennom sprinklene på porten og da var det bare å ta to hopp baklengs så var jeg uten halsebånd også!!! Jiiipi, hei og hå........labradoren ble så overasket at den søkte tilflukt opp på verandaen sin og gikk ikke ned igjen før vi var ute av syne 🤩 

Lørdag 29. januar

En-Ja Chanel var hos vetrinæren i går og i dag var resten av oss; Ecco Becco, Ebos Condor og Easy Peasy en tur til veterinæren for 12 ukersvaksine samt ID-chips.
Forsikring er i orden for oss alle og nå venter vi bare på de endelige registreringsbevisen fra NKK.

Tirsdag 25. januar

Matmor og Burrymos Easy Peasy på tur til Kolbotn.
Det var utrolig spennende å hilse på enda en fremmed hund - Wheaten terrieren "Breezie" - hun var skikkelig grei og vi gikk lang tur på Kolbotnvannet.
😎

Mandag 24. januar

En dag med masse spenning; først fikk vi hilse på 3 andre hunder - de var litt skumle, men mest av alt kjempe spennende. Etter litt var det full fart og hopp og sprett 🙃
Burrymos Ecco Becco flyttet ut i dag - han skal bo på Fjellhamar og det er vi alle sammen kjempeglade for - da sees vi ofte fremover også!!!😀
Lykke til lille venn i ditt nye hjem.

Mandag 18. januar

En spesiell dag for oss alle - en familie kom tidlig på dagen for å se på oss ! De ønsket seg en tispevalp!!!
Å, så spennende - matmor og matfar - er ganske strenge på hvem som får lov til å velge seg en av oss - denne familien var bare hyggelige! De har  godt med tid til en hund og bor  praktfullt til. Lite trafikk og massevis av plass til å løpe fritt på!!!!
Det var ikke lett å skulle velge, men det ble den minste av oss, hun fikk navnet Burrymos Enja Chanel !
Vi ønsker henne og den nye familien hennes lykke til og håper vi får se dere alle snart igjen!!!

Fredag 7. januar

9 uker i dag! Masse som skjer om dagen, vi har alle vært ute å gått tur med bånd på, vi løper opp og ned trapper som små raketter og vi har fått foreløpige navn.......Burrymos Ebos-Condor, Burrymos Ecco-Becco, Burrymos Ella-Bella og Burrymos Easy-Peasy.
Vi begynner å bli skikkelig bortskjemte også.....får lov til å komme opp i sofa'n........hmmmmm!

Tirsdag 4. januar

I dag har vi vært ute å kjørt en tur igjen - denne gangen til treningsplassen til avd Oslo på Bredtvedt. Det snødde fælt, men vi fikk en skikkelig fin tur med bånd på for 2. gang, det gikk som smurt........litt kalde og våte ble vi, men som skikkelige brukshunder tåler vi da såpass !!!!!

Mandag 3. januar

I dag har vi lært å gå trappene opp og ned helt selv - det var jo super lett og mye bedre enn å bli båret!
Vi stor koser oss ute i all snøen og hopper og spretter. På baksiden av huset har vi en bratt skråning og der elsker vi å leke, vi ruller små snøballer utfor for så å stupe etter.........det går så fort at vi ruller og sklir jiiiipiiiii.
Matmor tok på oss noe merkelig rund halsen i dag.... og så koplet hun et bånd til....... En og en av oss fikk lov til å være med ut  på tur, det gikk greit det - litt rart å se så mye nytt; biler og busser..... vi satt oss ned på rumpa vi å studerte disse greiene som kom kjørende, men pytt det var da helt greit !!! Å så kult å treffe masse mennesker som vi ikke kjente, jippiiii!
På kvelden i dag har vi hatt spennende besøk av en som er fra Canada, Dustin heter han (bildet) - han hadde så lyst på en av oss, men han skulle reise rundt i hele europa.........

Søndag 2. januar

David er 16 år i dag - Gratulerer ! David er favoritten vår - han har kost masse med oss hver dag og er den perfekte kennelhjelperen !!
Vi har hatt masse besøk og det er alltid kjempekoselig!

Lørdag 1. januar 2011

Massevis av nye opplevelser i dag.
Biltur til Schæferplassen, Indre.
Ut på plassen og vips så var vi borte mellom hyttene og en av oss løp av gårde inn i skogen hi, hi, både matmor og far ropte og lokket, men vi hadde det alt for opptatt til å høre på dem.
Omsider kom vi da og inn i bilen en liten time - så fikk vi komme ut igjen og da var vi hos familien Belgen og de hadde noen "rare dyr" .
Den ene var skikkelig grei og fulgte oss inn, han var en liten, men meget selvsikker katt kalt Tigergutt, han hilste koselig på hver og en av oss og ga oss en god kos mens han skjøt rygg (matmor hadde selvfølgelig ikke noe kamera med).
Ferdig med det, vi løp videre inn i stua og der var det jammen meg en katt til - en av oss ,"Ebos", fant ut at han skulle hilse på den også - den var ikke fullt så grei og slo med labben - da prøvde "Ebos" seg en gang til med samme resultat, han bakket et par centimeter for så å bjeffe skikkelig i protest.
Noen hunder satt i bur og knurret til oss og det gjorde vel heller ikke så mye for de kom ikke etter oss.......
Alle menneskene som var der var skikkelig kuule også og vi hadde en kjempe fin opplevelse, Takk til alle i Kennel Welincha og Kennel Bukkesti !

Fredag 31. desember

8 uker i dag og Nyttårsaften.
Det har vært mye smelling hele dagen og når klokka ble 24 ble det veldig masse bråk ute - det brydde ikke vi oss noe om - vi ville gjerne ut på terassen og selv om det smalt rundt ørene våre så brydde vi oss ikke - matmor lurte på om vi hadde skrudd av "høreapparatene"...............
Da er det blitt 2011 og et helt nytt år med mange muligheter og mye som skal læres!!!!!

Onsdag 29. desember

Siden det gikk så fint å hilse på tantene våre ute i går, så fikk de lov å komme inn i dag! Det gikk superfint - når vi er litt for frekke får vi klar beskjed om å holde oss borte - og det er ok - for det er vi jo vant til at mamma'n vår gjorde også!

Tirsdag 28. desember

I dag har vi hilst på tantene våre; Burrymos Deltha og Burrymos Diggie-Lo, ordentlig for første gang !
Vi var alle sammen ute i hagen og du verden så morsomt og spennende det var. Tantene var skikkelig greie de og når de løper så løper vi etter - kuuuult, men puuuuhh så slitsomt. Vi bare elsker dette.

Fredag 24. desember

Vi er 7 uker i dag og det er Julaften. Vi har juletre og pakker i stua som veldig mange andre, men matmor og far har lang erfaring - så juletreet (lite) er plassert trygt oppe på et lite bord og det er pakkene også........... det er sikkert lurt for det er spennende med nye ting.
Vi får stadig noe nytt å leke med en fille, en ball, en papp eske, en stål skje et grytelokk osv.....rene julekvelden hver gang!!!

Tirsdag 21. desember

I dag har vi vært på vår første kjøretur og den turen gikk fra Oslo til Fetsund. Vi har vært hos vetrinæren, Per Jacob Ølstad, og fått vaksine og helseattest. Kontoret til Per Jacob var skikkelig kult, mye rart og lukte på og krype under og klatre opp på, he, he. Vi måtte stå på et bord mens matmor holdt oss og Per Jacob satte vaksine og undersøkte oss - det gikk kjempegreit. Alt i orden med alle 4 og mens matmor og far småpratet litt med Per Jacob sovnet vi like godt på gulvet vi.........
Turen hjem gikk veldig greit og nå vet vi hvordan det er å kjøre bil!!!

Mandag 20. desember

Ny uke med nye muligheter - det ble en skikkelig travel helg og det liker vi. Besøk av masse familie og gode venner og alle skryter masse av oss.
De som eier pappa'n vår, Tormenstorp Exter, var også på besøk og tok en masse bilder............han har egen FaceBook bruker så det er bare å titte etter oss der også!
Vi har i allefall sovet skikkelig godt og lenge i natt!!

Fredag 17. desember

I dag er vi 6 uker og 3. markekur er gitt !!
Denne uken har det vært masse besøk og det er kjempekoselig. Matmors kusine Line var her på mandag og hun var kjempe grei - hun syns vi var kjempepene og da blir vi stolte!!!
I dag har huset fyllt seg opp med barn og barnebarn og de skal være i hele helgen! Kuult for da blir det mange å leke med..............jiiipii! Å så får vi masse kooooooos av Tuva da - hun er kjempe snill med oss!

Torsdag 17. desember

Å så deilig å se mamma'n vår - hun var ikke hjemme i natt og skal flytte hjem til menneskene sine for godt i dag - det går fint for vi savner henne ikke - bare veldig gøy når hun kommer på besøk!!

Søndag 12. desember

I dag fikk vi koselig besøk av nabogutten Andreas (snart 6 år!!!) og mamma'n hans. Tror kanskje det var Andreas som syns det var mest spennende fordi vi var egentlig litt trøtte - men Andreas var skikkelig grei med oss - så vi håper han kommer igjen en dag snart!!!!😀

Vi har vært en liten tur ute i dag også - litt tøffere i trynet i dag - fikk sjekket ut litt i blomterbeddet og løp som små raketter🙃

Lørdag 11. desember

Endelig krøp gradestokken opp til minus 3-4 grader og fikk fikk lov til å komme ut...............
Litt kaldt og skummelt var det - men mest spennende - vi håper på noen dager med mildt vær så vi får vært mer ute🤩

Fredag 10. desember

I dag er vi 5 uker gamle  og er forhåndsregistrert hos NKK !!

Vi har fortsatt kjøkkenet som hoved tumle plass og den siste uken har vi vært skikkelig rampete (hi,hi) vi har nemmelig lekestund 0100 - 0200 og 0500 - 0600 - noe som gjør at matmor begynner å se litt vel trøtt ut

Mandag 6. desember

I dag fikk vi besøk av Hedda og Elisabeth  pappa'n vår Tormenstorp Exter bor hjemme hos dem😀.
De syntes vi var veldig fine og det er vi jo..........🙃.
Vi syns det var mest morsomt med Hedda da -  for hun var veldig grei🙂men noen ganger tror vi hun ble litt lei - for vi klør såååååå fælt i tennene våre og det er så deilig å bite noen......................auu

Lørdag 4. desember

I dag har vi fått markekur nr. 2 og på vektkontroll viste det seg at vi den siste uken har lagt på oss 1 kg - det går fort oppover når vi begynner å spise ordentlig mat - Sportsmans Pride selvfølgelig😘
Skikkelig godt er det også - vi bare må ha det !

Søndag 28. november

Nå er vi blitt litt over 3 uker og "far" syns det var på tide at vi fikk litt større plass. En vegg på kassa ble fjernet og vips så var vi ute i den "store verden" (hele kjøkkenet). Det var skikkelig morro og vi driver til og med litt travtrening på egenhånd (se bildet)!

Lørdag 27. november

I dag fikk vi koselig besøk av Selma og Mona.
Selma hadde aldri klappet hunder før - hun begynte forsiktig med å klappe oss og tilslutt fikk jammen mamma'n vår klapp også 😀
Kjempe bra!

Torsdag 25. november

I kveld fikk vi koselig besøk av Heidi - hun skal bli matmor for en av jentene - snakk om heldig - for hun er kjempegrei 😀
Vi fikk masse kos og vi jentene fikk kose på fanget hennes - det var deilig det!!!

I dag fikk vi drikke Welpenmilch helt selv fra en skål og det var kjempe godt!!!! Men det skal sies at det er mere kos hos mamma'n vår da

Tirsdag kveld 23. november

Måtte bare fortelle at det kom masse besøk til oss i kveld. Tuva - Leo og Anette kom å kikket på oss for første gang og det var skikkelig koselig!!!!!! Håper dere kommer snart igjen!
(Flere bilder på siden Fotos av valpene)

Tirsdag 23. november

Stadig prøver "matmor Lise" og ta bilder av oss, men det er ikke så lett fordi vi er blitt ganske så kjappe....... og som dere ser på bilder - så er det ikke så veldig lenge til vi skal utforske veden på utsiden av kassa.
Vi sover fortsatt mye, men når vi er våkene da leker vi - biter (uten tenner) - knurrer - bjeffer - uler og "slår" hverandre med labbene.......🙃

Søndag 21. november

I dag har vi fått kose på fanget til "matmor" Lise, mens hun klippet klørne våre - det var koselig
Mamma,Can-Ja, har vært på lang tur med eierne sine og så fikk de lov til å titte på oss etterpå😀🙃🙂Mamma, Can-Ja, syns det var greit at de kom inn på kjøkkenet og satte seg på huk ved kassa vår, men der gikk grensen 😠😘

Det er litt gøy å bjeffe og ule - for da kommer enten mamma eller matmor og snakker med oss - vi liker jo litt kos................!!!!!

Fredag 19. november

14 dager gamle i dag! Første markekur er gitt. Alle 4 har lagt på seg veldig bra, har god kraft og har åpnet øynene. De hører mer og mer og har blitt "beviste" når de hører mora komme eller når vi snakker - da "løper" de omkring i kassa 😉

Mandag 11. november

I dag er valpene 11 dager. De begynner nå å åpne øynene - prøver å sette beina skikkelig under seg og går noen vaklende skritt for så å rulle rundt på ryggen....... øvelse gjør mester!