Slik ble det til

Sverre begynte med oppdrett av schäfere i 1979 med kennelnavnet: Zvebodz og siden kennelnavnet : KROMOS.
Han har hatt mange fine valper og bl.a. levert flere hunder som ble godkjente politihunder både i Norge og Sverige. Flere oppnådde også meget bra resultater både i bruks og på utstillinger.
Han interesserte seg tidlig for hundens mentalitet og utdannet seg allerede i 1980 som Funksjonsanalyse dommer. Han er NKK-instruktør og Godkjent NKK dommer for alle bruksprogrammene unntatt RIK gruppe C. Han har selv konkurrert i bruks og lydighet i de høyeste klassene.
Han holder fortsatt kurs : Figurant,testleder og dommerutdanning - mentalt. Lydighet og bruks kurs, samt individuell rådgivning til de som trenger det.
Sverre har også fått flere utmerkelser for sin innsats i Norsk Schãferhund Klub og hundeverden forøvrig - sist i 2006 "Fårehunden" i Gull.


I februar 1999 kjøpe vi schäferhunden Romi's Urry Burry sammen.
I 2000 bestemte vi oss for å sette valper på Urry Burry og siden vi nå trengte et nytt kennelnavn falt valget fort på Burrymo etter Urry Burry. Kennelnavnet ble godkjent i NKK 12.03.01
Vi har siden det hatt 6 kull.
Romi´s Urry Burry 3 kull med tilsammen 26 valper (9 tisper/17 hanner)
Burrymos Ally 1 kull med 4 valper (3 tisper/1 hanne)
Burrymos Can-Ja 1 kull med 4 valper (2 tisper og 2 hanner) født 05.11.2010.

Burrymos Easy Peasy 1 kull (F-kullet) med 3 valper (1 tispe og 2 hanner) født 28.10.2014

Flere av våre hunder har gjort det bra både bruksmessig - utstillingsmessig og på mentaltester - for ikke å glemme Lp-banen.
Vi har avkom som er godkjent tjenestehund i vaktselskap.
Nevner spesielt Burrymos Brico som er N UCH og Burrymos Betha (Kida)som har mange meget bra resultater. Burrymos Beauty har mange bra resultater fra LP og bruks i Sverige.
Burrymos Ecco Becco har Ferdselsprøve (BH) og har gjort det bra på LP (lydighet) I tillegg har han fått flere oppdrag innen TV innspillinger og høsten 2014 skal han være med på Den Norske Opera under stykket Lady Macbeth!

Se mer om hundene under: "Våre hunder" - flere av hundene har egne fotoalbum under " Diverse fotoalbum"

 

Ingen som er vonde å be - nå fikk vi nemmelig lov!!!!