Historikk

Slik ble det til

Sverre begynte med oppdrett av schäfere i 1979 med kennelnavnet: Zvebodz og siden kennelnavnet : KROMOS.
Han har hatt mange fine valper og bl.a. levert flere hunder som ble godkjente politihunder både i Norge og Sverige. Flere oppnådde også meget bra resultater både i bruks og på utstillinger.
Han interesserte seg tidlig for hundens mentalitet og utdannet seg allerede i 1980  som Funksjonsanalyse dommer. Han er NKK-instruktør og Godkjent NKK dommer for alle bruksprogrammene unntatt RIK gruppe C. Han har selv konkurrert i bruks og lydighet i de høyeste klassene.
 Han holder fortsatt kurs : Figurant,testleder og dommerutdanning - mentalt. Lydighet og bruks kurs, samt individuell rådgivning til de som trenger det.
Sverre har også fått flere utmerkelser for sin innsats i Norsk Schãferhund Klub og hundeverden forøvrig - sist i 2006 "Fårehunden" i Gull.


I februar 1999 kjøpe vi schäferhunden Romi's Urry Burry sammen.
I 2000 bestemte vi oss for å sette valper på Urry Burry og siden vi nå trengte et nytt kennelnavn falt valget fort på Burrymo etter Urry Burry.  Kennelnavnet ble godkjent i NKK 12.03.01
Vi har siden det hatt 6 kull. 
Romi´s Urry Burry 3 kull med tilsammen 26 valper (9 tisper/17 hanner)
Burrymos Ally 1 kull med 4 valper (3 tisper/1 hanne)
Burrymos Can-Ja 1 kull med 4 valper (2 tisper og 2 hanner) født 05.11.2010. 

Burrymos Easy Peasy 1 kull (F-kullet) med 3 valper (1 tispe og 2 hanner) født 28.10.2014

Flere av våre hunder har gjort det bra både bruksmessig - utstillingsmessig og på mentaltester  -  for ikke å glemme Lp-banen.
Vi har  avkom som er godkjent tjenestehund i vaktselskap.
Nevner spesielt Burrymos Brico som er N UCH og Burrymos Betha (Kida)som har mange meget bra resultater. Burrymos Beauty har  mange bra resultater fra LP og bruks i Sverige. 
Burrymos Ecco Becco har  Ferdselsprøve (BH) og har gjort det bra på LP (lydighet) I tillegg har han fått flere oppdrag innen TV innspillinger og høsten 2014 skal han være med på Den Norske Opera under stykket Lady Macbeth!

Se mer om hundene under: "Våre hunder" - flere av hundene har egne fotoalbum under " Diverse fotoalbum"

   

Ingen som er vonde å be - nå fikk vi nemmelig lov!!!!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Jahanzeb | Svar 21.09.2017 15.31

Hei! Har dere valper til salgs?

Lise Ulleberg Kirkemo 21.09.2017 17.45

Hei igjen😀Vi har ikke valper til salgs nå😀men vurderer paring på vår tispe Burrymos Easy Peasy på neste løpetid........🐕Følg med på siden...Den blir oppdater

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.01 | 22:08

Tusen takk, Jan for varmende ord❤❤

...
02.01 | 15:13

Vi var så heldige på grunn av vår datter,som tok kontakt med Sverre og Lise.Makan til tispe vi har,er godt kjent og omtalt på folkemunn!Løp og kjøp!

...
21.09 | 17:45

Hei igjen😀Vi har ikke valper til salgs nå😀men vurderer paring på vår tispe Burrymos Easy Peasy på neste løpetid........🐕Følg med på siden...Den blir oppdater

...
21.09 | 15:31

Hei! Har dere valper til salgs?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE